בית הגידול היחידי בישראל החבר בפדרציה הבין לאומית לגזע, כמו כן חבר בהתאחדות הכלבנות העולמית והישראלית.
אנו נמצאים בסמוך לנמל תל אביב, צרו איתנו קשר דרך מערכת האתר או בטלפון 054-4473737 !
כל הגורים בהמלטת פלו וגויאר נמכרו, לפרטים נוספים אודות ההמלטה לחצו כאן, מידע על ההמלטה הקרובה יפורסם בעתיד
גידול גור זוהי סוג של חתונה קטולית, סוג של שידוך בין שני אנשים שלעולם לא נפגשו או הכירו אחד את השני. ברוב המקרים בהם אנשים מחליטים לאמץ או לרכוש כלב מתרחשת הסיטואציה הבאה, האדם מגיע למקום, מסתכל על הגורים או הכלבים ומנסה להבין מי הכלב החמוד ביותר, היפה ביותר, מי נראה לו הכי קופצני, הכי עצמאי או שמי שפשוט עשה לו את זה הכי הרבה. לפעמים אפילו זאת פשוט אהבה ממבט ראשון שהתקבלו בחיבור של זוג עיניים.
מהו בעצם הגור האידיאלי עבורך ?
עבור כל אחד מאיתנו יש ציפיות מסויימות מהכלב שלו, יש כאלו שיחפשו כלב רגוע, יש כאלו שיחפשו כלב עירני יותר, יש כאלו שיחפשו סוג של כלב עצלן שיתאים לאופי שלהם, יש אנשים שיחפשו כלב אגרסיבי יותר, יש כאלו שיחפשו כלב לצורכי עבודה כמו ספורט השוצהונד ויש אנשים שיחפשו כלב שפשוט יהיה הבן לוויה המושלם שלהם במשך היום.
הרבה מאוד אנשים אינם מודעים לזה, אך האמת היא שמגדלים בעלי ניסיון ועין חדה יכולים להביט בגורים שזה עתה נולדו ותוך זמן קצר להבין מי הולך להיות השובב, מי הולך להיות העצלן, הרגוע, בעל יכולת העבודה הטובות ביותר, האימא הטובה ביותר והשמים הם הגבול.
בדר"כ מגדלים בעלי ניסיון אינם טועים בהבחנה זו. לכן מגדלים רציינים יושבים בדרך כלל לשיחה עם האדם אשר מעוניין לרכוש כלב ושואלים אותו מה הוא בדיוק מחפש, אילו נתונים. על פי מה שהמגדל שומע, הוא מתאים תבנית מסויימת עבור אופי האדם העומד מולו ועל פי הדברים הללו, הוא בוחר לו את הגור האידיאלי ביותר, הגור שלדעתו יתאים לו כמו כפפה שמתאימה ליד.
האם לא כדאי לי לבחור לבד את הגור ?
תמיד קיימת אפשרות עבורכם לבחור את הגור, אך עדיף תמיד להקשיב למגדל בעל הניסיון. גידול גור זוהי חתונה למשך זמן של 12-13 שנים, תמיד עדיף למצוא כלה מתאימה מאשר שידוך רע שייאלץ אתכם בסופו של דבר להיפרד באמצע הדרך.
האם גורים שנולדו לאותו אבא ואימא אינם בעלי אותו ואפי ?
ממש לא, האם תואמים אשר נולדים לאותו אם ואב הם תמיד בעלי אותו האופי, האם אחים הם תמיד בעלי אותו אופי ? ברור שלא. כך גם בשגר של גורים שנולדים באותה ההמלטה. בכל שגר אפשר למצוא את הגור הדומיננטי,השובב, הרגוע והאדיש, העירני ביותר, בעל יכולות עבודה טובות יותר ועוד הרבה מאוד תכונות. כל גור נושא את המטען הגנטי היחודי שלו ומרבית הסיכויים הם שיהיה בעל אופי שונה מאחיו.
בבית הגידול שלנו, אנו נעשה הכל, יחד אתכם כמובן, על מנת שהגורים שלנו יקבלו את המגדלים האידאלים ביותר ועל מנת שהבעלים העתידייים יהנו ככל האפשר מהכלבים שלהם.
כל הזכויות שמורות . אין להעתיק, לצלם או להשתמש בכל חומר מהאתר ללא אישור מפורש בכתב | האתר נבנה ומנוהל ע"י סטאר אוף דיוויד | יצירת קשר - אבי 054-4473737

